05-07-2019, 10:12
Wendy, która wstydziła się Petera, utrudniała życie im obojgu. Co prawda Peter sam zachowywał się inaczej odkąd zostali narzeczenstwem, starał się jednak burzyć ściany między nimi zamiast je budować. Nie był pewien, czy Wendy zdawała sobie sprawę z tego, z czym wiąże się małżeństwo. Washington miał nadzieję, że wtedy nie będzie się wstydzić, bo będą mieli spory problem.
Nie zależało mu na nauce zaklęć, które miały szkodzić innym. Wątpił, by kiedykolwiek znalazł się w sytuacji, w której musiałby walczycz, nie licząc pojedynków między dżentelmenami.
- Prawdę mówiąc, Wendy... Myślę, że inspiracji powinniśmy szukać w mugolskich środkach. Nie wiem, czy słyszałaś, na co wpadają mugole, jeśli chodzi o medycynę?
Nie zależało mu na nauce zaklęć, które miały szkodzić innym. Wątpił, by kiedykolwiek znalazł się w sytuacji, w której musiałby walczycz, nie licząc pojedynków między dżentelmenami.
- Prawdę mówiąc, Wendy... Myślę, że inspiracji powinniśmy szukać w mugolskich środkach. Nie wiem, czy słyszałaś, na co wpadają mugole, jeśli chodzi o medycynę?