Zwierzęta pocztowe
![]() | Aurvandil |
Zwierzęta domowe
![]() | A Very Well-Behaved Bunny |
will you remember all the danger
we came from?
Poczta Cassiana Fawleya
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
02-01-2017, 09:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2020, 09:28 przez Kaylin Fawley.)
Sowia poczta Zwierzęta pocztowe
Zwierzęta domowe
when you get older, plainer, saner will you remember all the danger we came from?
04-02-2017, 11:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2017, 11:05 przez Kaylin Fawley.)
Poczta Szanowny Panie Fawley, Dziękujemy za dokonanie zakupów w naszym sklepie. Przesyłamy zamówione lusterka dwukierunkowe o wartości 55ʛ. Mamy nadzieję, że będzie Pan z nich zadowolony i zapraszamy do skorzystania z naszych usług ponownie.Derwisz & Banges Poczta Panie Fawley Dziękujemy za złożenie zamówienia. Cynowy kociołek o rozmiarze dużym należy już do pana. Zamówienie wyniosło 12ʛ. Gwarantujemy jego przydatność i zapraszamy do następnych zakupów w naszym sklepie.Kotły - wszystkie rozmiary + cynowy, duży kociołek + lusterka dwukierunkowe - 67ʛ
20-02-2017, 10:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2017, 10:23 przez Niosący Naukę.)
Poczta Dostaje Pan ocenę Zadowalajacy ze sprawdzianu. Lopez Narvae
31-05-2017, 10:47
Na biurku Cassiana znalazła się starannie zapakowana paczka, wewnątrz której znajdowała się peleryna niewidka. Do paczki doczepiona była koperta z listem w środku.
Poczta Najdroższy Cassianie W dniu Twoich urodzin chciałabym życzyć Ci wszystkiego najlepszego. Udanych egzaminów i obrania pełnej sukcesów drogi, o jakiej tylko marzysz. Żebyś mógł robić to, na co masz tylko ochotę i czerpał z tego jak najwięcej radości. Życzę Ci także więcej krótkich chwil takich, jak nasze partie szachów. Będę za nimi tęsknić, gdy zabraknie Cię w pobliżu. Mam nadzieję, że prezent Ci się spodoba - myślałam o podarowaniu Ci czegoś innego, ale ostatecznie zdecydowałam się na pelerynę. Mam nadzieję, że będzie Ci służyć długo. Kaylin PS Korzystaj z niej mądrze. ![]() Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration.
01-06-2017, 09:11
Na łóżku Cassa znalazła się paczka obwiązana niebieską wstążką z dołączoną pocztówką z narysowanych kociołkiem i miotłą. W paczce znajdował się kurczak Rubby, czekoladowe różdżki i czekoladowe kociołki.
Poczta Waflu! Jesteś już taką starą dupą! W końcu tylko jeden lat kończy się osiemnaście lat. Obiecuję, że w wakacje po OWUTEMACH to nadrobimy i pójdziemy na jakiś alkohol.A teraz jedyne, co ci mogę życzyć, to dobrych wyników z egzaminów, odstania się na staż u Maxwella albo na miotle w Hogzie! Poza tym będę trzymał kciuki, aby w końcu ułożyło ci się z Kaylin. Na pewno będziecie idealną parą! No i mam nadzieję, że spodoba ci się prezent. Dasz mi znać, czy mogę wracać do pokoju, czy lepiej spać na wycieraczce jak to Krzychu ma w zwyczaju? Twoja kluska
19-06-2017, 03:57
Poczta Panie Fawley Dziękuję za przesłanie pracy zaliczeniowej. Otrzymuje pan za nią Wybitny. Przy wystawianiu ocen na koniec wziąłem pod uwagę nie tylko pana dotychczasowe starania, ale także wkład w ostatnie wypracowanie i postanowiłem wystawić panu Wybitny. Powodzenia na OWUTEMach i w dorosłym życiu oraz miłego odpoczynku w wakacje. L. A. Lestrange ![]()
20-06-2017, 11:11
Poczta Pragnę ci przypomnieć, że transma szła ci ostatnio lepiej ode mnie, ale i tak wolę powiedzieć, że nie zdasz praktycznego, ot dla zasady (co nie oznacza wcale, że nie będę trzymał kciuków). Bilety nie mają terminu, więc na ten rok również, zawsze mogę ci podesłać więcej jeśli chcesz, choć nie sądzę, jako przyszły stażysta będziesz miał tysiąc różnych rzeczy do roboty. I... czy ty mnie właśnie gdzieś zapraszasz poza rokiem szkolnym? PS dziękuję za wianek i czekoladki, zjadłem wszystkie i się nie podzieliłem, okropny jestem. Gabriel
01-07-2017, 05:08
Poczta Panie Fawley Gratuluję wspaniałych wyników w nauce, których rezultatem jest średnia 5,5 z ocen końcowych, będąca jednocześnie jedną z trzech najlepszych w całej szkole. Z radością informuję pana o tym, że szkoła postanowiła obdarować pana stypendium o wysokości 30ʛ. J. V. Bułhakow
01-07-2017, 08:25
Poczta Cassy!
Nie uwierzysz!Właśnie dostałem list od profesora Bułki. I on mi napisał, że ja, największy idiota i nieudacznik Ravenclawu, który kiblował dwa razy i o którym po szkole będą krążyły legendy (zwłąszcza po naszym włamaniu do szklarni), dostałem.... TU TU DUM DUM! stypendium, za bycie W TRÓJCE NAJLEPSZYCH UCZNIÓW W HOGWARCIE! Czaisz to? Jestem jednym z najlepszych uczniów! Aż bym się teraz wyściskał i wycałował z radości! Czekam, aż pochwalisz mi się wynikami z OWUTEMÓW! Ell
01-07-2017, 09:46
Poczta Cassy!
Tak, to oczywiste, że Kaylin jest numerem jeden pod względem nauki i będzie w tym roku miała najlepsze urodziny na świecie.Ale zaraz... Też dostałeś taki list? To znaczy... Nasza trójka jest najlepsza? W rodzinie siła! I nie martw się. Nie zmarnuję kasy. Poświęcę ją na to, aby zabrać moją drugą połówkę na randkę. I wierzę w ciebie. Kto jak kto, ale ty nie jesteś debilem. I przecież zaklęcia i uroki wyszły Wam idealnie! Ell
04-07-2017, 03:53
Poczta Panie Fawley Gratulujemy ukończenia szkoły oraz podejścia do Okropnie Wyczerpujących Testów Magicznych. Z radością przedstawiamy wyniki, jakie Pan uzyskał z poszczególnych przedmiotów:Historia Magii: Wybitny Eliksiry: Powyżej oczekiwań Zaklęcia i uroki: Wybitny Transmutacja: Wybitny Zielarstwo: Wybitny Starożytne Runy: Wybitny Przewodnicząca Komisji Egzaminacyjnej,
F. Crouch
05-07-2017, 08:38
Poczta Cassy!
I jak? I jak?MASZ JUŻ WYNIKI OWUTEMÓW?!?!?!?!? Ellie
06-07-2017, 08:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2017, 08:25 przez Eliot Rowle.)
Poczta Cassy!
Chłoszczyść? Pestka! Aż się zdziwisz gdy się spotkamy, uwierz mi. Naprawdę wyszło aż tak źle? Na pewno przesadzasz, tak jak Kaylin, która swoją drogą ze wszystkiego dostała W, a z eliksirów P. Nawet nie wiesz, jak bardzo jestem z Was dumny! Naprawdę zapisałeś się na staż w szkole? Jestem pewien że Maxwell będzie zaszczycony możliwością pracy u Twojego boku. W końcu Cię uwielbia. Ellie
06-07-2017, 09:55
Pierwszy z tekstów, jaki pojawił się w notatniku listownym.
Cytat: ![]() Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration.
06-07-2017, 02:02
Z notatnika listownego
Cytat: ![]() Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |