Zwierzęta pocztowe
Synthia, Asio otusOpis zwierzątka, jego charakter, ile ma lat, skąd go mamy, cokolwiek chcesz o nim napisać |
Sowa Anne L. Royce
|
||||||||||
15-04-2020, 10:37
Sowia poczta Zwierzęta pocztowe
01-05-2020, 08:06
Poczta Paczkę dostarczył spory puchacz. W kolorowy papier w kwieciste wzory zawinięto opakowanie maślanych ciastek, a ponadto niewielką płócienną torebkę z podstawowymi przyborami kosmetycznymi - szminką w delikatnym, różowym kolorze, jasnym prasowanym pudrem wraz z gąbeczką, sypkim różem i czarną kredką do oczu. Ostatnim z prezentów jest dwadzieścia galeonów. Do paczki dołączono list. Droga Annie!
Jak się masz, kochanie? Nie pytam o szkołę - ojciec zapewne wystarczająco suszy Ci głowę o naukę! Mam nadzieję, że jesteś przygotowana na nadchodzące wakacje. Tęsknię za czasami, gdy sama mogłam mieć dwa miesiące wolnego od obowiązków. Może znalazłabyś któregoś dnia moment, by wypić ze mną herbatę? Przegapiłam moment, w którym z dziecka wyrosłaś na pannę! Mam nadzieję, że moje małe upominki pozwolą Ci poczuć się jeszcze bardziej kobieco (i że ojciec nie zarekwiruje ich, gdy tylko je zobaczy). Jeśli dręczą Cię jakieś pytania czy wątplwiości, nie wahaj się do mnie pisać. Wiem, że nie o wszystko można zapytać rodziców, a życie młodej kobiety, uwierz mi, nie jest łatwe. Chłopcy? Te dni? Kosmetyki? Obiecuję, że nie pisnę słowem Vincentowi ani Rosaline, jeśli zdecydujesz się podzielić ze mną swoimi problemami. Całuję,Ciocia Effie
01-06-2020, 12:55
Poczta ![]() Wykaz ocen końcowychna rok szkolny 1937/1938Ravenclaw, rok III Astronomia: Powyżej oczekiwań Eliksiry: Zadowalający Historia magii: Zadowalający Latanie na miotle: Zadowalający Obrona przed czarną magią: Zadowalający Transmutacja: Okropny Zaklęcia i uroki: Zadowalający Zielarstwo: Zadowalający Średnia ocen: 3,85 Dyrektor Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie,
Layton A. Lestrange ![]()
01-02-2021, 07:37
Poczta Drobna notatka, którą Anne mogła znaleźć na swoim łóżku. Annie,
Wszystkiego najlepszego! Kto by pomyślał, że jesteś już taka duża? Wpadnij do mnie do gabinetu po lekcjach, mam dla Ciebie prezent. Tata | ||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |